2014 m. kovo 8 d., šeštadienis

duonos pica

Duonos picos pagrindas yra duona, kuri turėtų būti mielinė. Jei išsigandote sūrių įvairovės ir dažniausiai gaminant picą naudojate tik vieną rūšį, galite tai padaryti ir dabar. Tačiau jei norite atkartoti visiškai šį receptą – nepatingėkite nupirkti šio trio (mozzarella, provolone, parmesan). Dešra pepperoni arba jūsų mėgstamiausia. Nepamirškit 3 valgomųjų šaukštų sviesto, 0,5 arbatinio šaukštelio česnako miltelių arba granuliųi ir itališkų prieskonių. Sūrių ir dešros kiekiai nenurodyti, nes tai priklauso nuo jūsų duonos, įpjovų kiekio, jų gylio, bei jūsų skonio.

Sūrius sumaišykite su prieskoniais, česnaku, sviestu ir įkiškite į padarytas duonos įpjovas. Perpjaukite dešros griežinėlius ir tolygiai paskirstykite duonos įpjovose. Apvyniokite visą duonos picą folija ir kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Vėliau nuimkite foliją nuo viršaus ir leiskite apskrusti dešrai ir išsilydyti sūriui.
Patiekite su marinara ( pomidorų padažas, česnakas, žolelės, svogūnai) padažu arba jogurtiniu (jogurtas, majonezas, česnakas, prieskoniai, marinuotas agurkas).


 Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą