Duonos picos pagrindas yra duona, kuri turėtų
būti mielinė. Jei išsigandote sūrių įvairovės ir dažniausiai gaminant
picą naudojate tik vieną rūšį, galite tai padaryti ir dabar. Tačiau jei
norite atkartoti visiškai šį receptą – nepatingėkite
nupirkti šio trio (mozzarella, provolone, parmesan). Dešra pepperoni
arba jūsų mėgstamiausia. Nepamirškit 3 valgomųjų šaukštų sviesto, 0,5
arbatinio šaukštelio česnako miltelių arba granuliųi ir itališkų
prieskonių. Sūrių ir dešros kiekiai nenurodyti, nes tai priklauso nuo
jūsų duonos, įpjovų kiekio, jų gylio, bei jūsų skonio.
Sūrius
sumaišykite su prieskoniais, česnaku, sviestu ir įkiškite į padarytas
duonos įpjovas. Perpjaukite dešros griežinėlius ir tolygiai
paskirstykite duonos įpjovose. Apvyniokite visą duonos picą folija ir
kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Vėliau nuimkite foliją
nuo viršaus ir leiskite apskrusti dešrai ir išsilydyti sūriui.
Patiekite su marinara ( pomidorų padažas, česnakas, žolelės, svogūnai)
padažu arba jogurtiniu (jogurtas, majonezas, česnakas, prieskoniai,
marinuotas agurkas).
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą